Meer dan 100 jaar specialist in SOCIALE LENINGEN

EXPERT IN HYPOTHECAIRE KREDIETEN

 

Mijn Huis uit Sint-Truiden kent de markt door en door en zoekt steeds naar de beste én de voordeligste oplossing.

Opgelet: geld lenen kost ook geld

Onze jarenlange ervaring loont _______________

De markt van de hypothecaire leningen is erg complex. Door de haast eindeloze combinaties van mogelijkheden is het voor u, als klant, moeilijk om te bepalen wat voor u de beste hypothecaire lening is. Daarom hebt u een ervaren gids nodig. Mijn Huis uit Sint-Truiden kent de markt door en door en zoekt steeds naar de beste én de voordeligste oplossing. Het resultaat? Een hypothecair krediet op maat van uw behoeften. Daarbij houden we onder andere rekening met de volgende factoren:

  • vaste of variabele rentevoet
  • hoe worden de variabele rentevoeten herzien
  • vaste maandelijkse aflossing of kapitaalaflossing
  • vaste of variabele looptijd
  • wat zijn de belastingvoordelen
  • wat zijn de voorwaarden en verplichtingen

 

Bespaar op uw hypothecaire lening. Neem contact met ons op om te genieten van waardevol en vrijblijvend advies.

 

 

Mijn Huis: onafhankelijk hypotheekadvies

 

Bespaar met hypothecair krediet op úw maat

Wegzakken in de sofa in uw nieuwe woning? Dat doet u pas als u zich gerust voelt bij uw woonlening. Mijn Huis in Sint-Truiden adviseert u vrijblijvend over uw mogelijkheden. Met deskundigheid waaraan uw adviseurs al meer dan honderd jaar lang bouwen. Zodat u grondige argumenten krijgt om wel of niet voor een variabele rentevoet of duurtijd te kiezen. En u weloverwogen beslist tussen een vaste maandelijkse of kapitaalaflossing.

Belastingvoordelen, voorwaarden en verplichtingen van bepaalde types leningen? Mijn Huis analyseert uw situatie samen met u. Wonen was nog nooit zo voordelig!

 

Ook u geniet van een sociale lening

Vreest u dat u niet in aanmerking komt voor een sociale woonlening? De kans is groot van wel! De voorwaarden: dat het uw enige woning is, en dat u er zelf woont. Uw hypotheekadviseurs van Mijn Huis leggen u van naaldje tot draadje uit hoe u zo’n gunstige lening te pakken krijgt.

 

Deskundig advies over premies en verzekeringen

Er liggen verschillende aankoop- en renovatiepremies van het Vlaams Gewest voor het grijpen … Mijn Huis leidt u er naartoe! Ook in het bos van verzekeringen gidst uw adviseur u naar interessante formules voor uw woning- of schuldsaldoverzekering, en voordelige verzekeringen tegen brand, diefstal, ongevallen, hospitalisatie en invaliditeit.

 

Betrouwbaar, want onafhankelijk advies over woonleningen, premies en verzekeringen? Maak uw afspraak met Mijn Huis in Sint-Truiden!

 


 ALLES WAT U MOET WETEN IN VERBAND MET
DE AANKOOP, VERBOUWING OF BOUW VAN EEN WONING

___________________________________________________________________